Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Babylon

Compiling (?)

Question

Hey, so i'm trying to make a local server to have some funsies and development with, also to teach myself some new stuff.

However, i've encountered some problems during the compiling of the core...

I have tried different boost version from 1_59_0 to 1_66_0.

I have tried my best to try to fix this issue myself, but since i can't seem to make it work, i am now requesting someone to help me, and hold my hand whilst going through this tideous process of compiling the core.

All my errors are during the Cmake phase.

See; https://trinitycore.atlassian.net/wiki/spaces/tc/pages/10977296/Windows+Requirements for reference.

I have followed the written guide down to the pixels on my screen.

 

Here's my errors:

BOOST:

CMake Warning (dev) at dep/boost/CMakeLists.txt:50 (find_package):
  Policy CMP0074 is not set: find_package uses <PackageName>_ROOT variables.
  Run "cmake --help-policy CMP0074" for policy details.  Use the cmake_policy
  command to set the policy and suppress this warning.

  Environment variable Boost_ROOT is set to:

    C:/local/boost_1_59_0

  For compatibility, CMake is ignoring the variable.
This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.

OPENSSL

Found OpenSSL headers: C:/OpenSSL-Win64/include
CMake Warning (dev) at cmake/macros/FindOpenSSL.cmake:220 (math):
  Unexpected character in expression at position 2: b

Call Stack (most recent call first):
  dep/openssl/CMakeLists.txt:16 (find_package)
This warning is for project developers.  Use -Wno-dev to suppress it.

 

Please keep in mind, i tried to download everything as x64, so there would be no compatible issues, so everything i have is x64 versions.

 

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Neeeeeever mind, im actually retarded. x)

These aren't errors, they are "notices", "alerts" or whatever you wanna call them...

The compile errors i had, was because i loaded x86 MySQL libraries and executables...

After i changed to x64, it worked perfectly and i have it running now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SUPPORT STATUS - PENDING "Ride the wave of creativity"
Greetings, your support thread is currently pending and is awaiting response by a member of our staff team. In the mean time we encourage community submissions! Otherwise a team member will connect with you shortly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Babylon said:

Neeeeeever mind, im actually retarded. x)

These aren't errors, they are "notices", "alerts" or whatever you wanna call them...

The compile errors i had, was because i loaded x86 MySQL libraries and executables...

After i changed to x64, it worked perfectly and i have it running now.

Glad you got it sorted out man!

Gonna mark as solved :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The question(s) in this support topic have been answered and the topic author has resolved their issue. This topic is now closed. If you have other questions, please open a new topic.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

About us

MMO-Society is the Forum former known as Lordcraft, MMO-Society offers various of Resources to help you evolve your knowledge within Emulation, In the process we make sure to form a strong community bond in-between each other and thus we are proud to can admit that MMO-Society is possibly the friendliest Community Forum to currently exist.

Useful Quick-Links

×
×
  • Create New...