Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fusion'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News
  • General
    • Suggestions & Feedback
    • General Chat
    • GFX
    • VFX
  • MMO Hub
    • Gamer's Lounge
    • Member's Lounge
    • Developer Lounge
  • MMO Corner
    • World of Warcraft
    • Lineage 2
    • Minecraft
    • Host Listing
    • Server Listing
    • Server Recruitment
    • Server Reviews
    • The Underground
  • User Hub
    • Support
    • Report
    • Contact Staff
  • Merchant Corner
    • Marketplace
  • General Development Releases
    • Applications
  • Tutorials
    • Programming
    • Web Development
  • Wasteland

Categories

  • Creative Corner
    • GFX Releases
    • VFX Releases
    • Resources
  • MMO and MMORPG
    • World of Warcraft
    • Lineage 2
    • Minecraft
  • Webmasters
    • Content Management Systems
    • Addons
    • Scripts
    • Designs
    • Proxies
    • HTML
  • Applications
  • Gaming
    • World of Warcraft
    • Lineage 2
    • Minecraft
    • Emulation
    • Nulled Distributions
  • Marketplace
    • Marsh Designs
    • iDarts

Product Groups

  • Membership
  • Advertise
  • Promote

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests


How Did You Find Us?


Contributor


Discord

Found 4 results

  1. Nyogara

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] FusionCMS

    Ey when i created a account on the page, give me an error. Realm: Legion Error.
  2. Tzunami

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] FusionCMS Register module problem

    Hello, I encounter a strange bug on my local fusioncms site. I just installed a bridge for phpbb, and everything worked great. I tried to implement so that if I update the password via the users panel, it would also update the password for the corresponding phpbb account, but it didn't work and I reverted all my changes. Now I get a problem while using the register module. It says that something went wrong (but it doesnt say what), and the page looks completely broken. However, if I refresh the page with f5, it looks normal again, but when I type in a new account name, it says that account name isnt available, same for e-mail addresses (even though they are available). If I try to register anyway (despite the page telling me the name is taken), the account gets registered and I can log in. I didn't change anything in the registers module, and all the changes I did to the ucp module I reverted (cross checked against a fresh download) Anyone got any ideas of what might be wrong? Any help is greatly appreciated, thank you!
  3. Keda

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Need help installing FusionCMS on webhost!

    Message me for my Skype If you can help a brotha out! .
×
×
  • Create New...